Instagram Videos Online

Lal Singh Chaddha bollywood movie quiz 2022 hero

Lal Singh Chaddha bollywood movie quiz, lal singh chaddha trailer review, Lal Singh Chaddha full movie, lal singh chaddha real photo.

‘Lal Singh Chaddha’ is the Hindi remake of Hollywood’s cult classic ‘Forrest Gump’. This Tom Hanks film won 6 Oscars. Laal Singh Chaddha is produced under the banner of Aamir Khan Productions, Kiran Rao and Viacom18.

jio rackers movie dowload website

lal singh chaddha trailer review :-

There are many tremendous dialogues in the trailer of Lal Singh Chaddha, which will definitely impress the audience. The trailer begins with Aamir Khan’s powerful dialogue, in which he says- ‘Jo bhi honda hai, woh hum karde hai ya, hum hawa jo yun hi ude firde hai’. from here to there.’ After this begins the story of ‘Lal’ adorned with different colors, in which there is struggle, love and separation. Weak with legs, Lal’s mother tells him that she is no less than anyone. Motivates him to do his work and also teaches him to live life.

Lal Singh Chaddha bollywood movie quiz

is lal singh chaddha remake of forrest gump :-

The story of Lal Singh Chaddha is a Hindi adaptation of the Hollywood film Forrest Gump. Aamir Khan’s ‘Lal Singh Chaddha’ is inspired by the 1994 film Forrest Gump. Forrest Gump was based on the 1986 novel by Winston Groom. The film is directed by Advait Chandan. It is jointly written by Eric Roth and Atul Kulkarni.

Filmyzilla full movies download site

Laal Singh Chaddha is a remake of Hollywood film :-

Let us tell you that Aamir Khan and Kareena Kapoor’s ‘Lal Singh Chaddha’ is the official Hindi remake of director Advait Chandan’s film Laal Singh Chaddha, the Oscar-winning Hollywood film The Forrest Gump. Tom Cruise played an important role in this film. Along with this, it was released in Hollywood in 1994.

Filmyzilla full movies download site

Start Quiz : (Lal Singh Chaddha bollywood movie quiz)
QUIZ START
Answer key : (Lal Singh Chaddha bollywood movie quiz)

1 – Which actress played the role of Rupa in the movie Lal Singh Chaddha?

a) Rashmika Mandanna
b) Bhumi Pednekar
c) Vaani Kapoor
d) Kareena Kapoor Lal Singh Chaddha bollywood movie quiz

Ans :- d) Kareena Kapoor

2 – Which actor played the character of Laal Singh Chaddha in the film Lal Singh Chaddha?

a) Akshay Kumar
b) Anil Kapoor
c) Salman Khan
d) Aamir khan Lal Singh Chaddha bollywood movie quiz

Answer:-d) Aamir khan

3 – Which actor played the character of Balaraju “Bala” Bodi in the film Lal Singh Chaddha?

a) Akshay Kumar
b) Naga Chaitanya
c) Salman Khan
d) Aamir khan Lal Singh Chaddha bollywood movie quiz

Answer:-b) Naga Chaitanya

4 – Which actress played the character of Mrs. Chaddha, Laal Singh Chaddha’s mother in the movie Laal Singh Chaddha?

a) Deepika Khanna
b) Deepika Padukone
c) Vaani Kapoor
d) Mona Singh

Ans :- d) Mona Singh Lal Singh Chaddha bollywood movie quiz

5 – What type of Hollywood movie is Laal Singh Chaddha based on?

a) ‘Forrest Gump’ by Winston Groom and Eric Roth
b) Jim Cash, Jack Epps Jr.
c) Michael Crichton
d) DC Lal Singh Chaddha bollywood movie quiz

Ans :- a) ‘Forrest Gump’ by Winston Groom and Eric Roth

9Xmovies Full Movie download site

6 – who is the director of Laal Singh Chaddha movie

a) Advait Chandan
b) R. Madhavan
c) Aanand L. Rai
d) Jasmeet K. Reen Lal Singh Chaddha bollywood movie quiz

Ans : a) Advait Chandan

7 -The story of Laal Singh Chaddha movie is written by

a) Parveez Sheikh, Jasmeet K. Reen
b) Himanshu Sharma, Kanika Dhillon
c) JAdhir Bhat, Vishal Kapoor, Ajit Jagtap
d) Atul Kulkarni Lal Singh Chaddha bollywood movie quiz

Answer : – d) Atul Kulkarni

8 – Laal Singh Chaddha Movie Produced by

a) Aamir Khan, Kiran Rao, Jyoti Deshpande, Ajit Andhare
b) Sarita Madhavan R. Madhavan,Varghese Moolan, Vijay Moolan
c) Deepak Mukut, Mansi Bagla, Varun Bagla
d) Zee Studios, Aanand L. Rai, Alka Hiranandani

Answer:- a) Aamir Khan, Kiran Rao, Jyoti Deshpande, Ajit Andhare

9- Cast of Laal Singh Chaddha movie

a) Alia Bhatt, Shefali Shah, Vijay Varma, Roshan Mathewr
b) Aamir Khan, Kareena Kapoor, Naga Chaitanya, Mona Singh
c) Akshay Kumar, Bhumi Pednekar, Sadia Khateeb, Sahejmeen Kaur, Smrithi Srikanth, Deepika Khanna
d) Varun Dhawan, Kiara Advani, Anil Kapoor, Neetu Kapoor

Answer :- b)Aamir Khan, Kareena Kapoor, Naga Chaitanya, Mona Singh

Filmymeet Full Movie Download site

10 – Who did the cinematography of Laal Singh Chaddha Movie

a) Jay I. Patel
b) Sarita Madhavan R. Madhavan,Varghese Moolan, Vijay Moolan
c) Satyajit Pande (Setu)
d) K. U. Mohanan

Answer: c) Satyajit Pande (Setu)

11 – Who composed the music of Laal Singh Chaddha movie?

a) Score: Tanuj Tiku, Songs: Pritam
b) Score: Ishaan Chhabra, Songs: Himesh Reshammiya
c) Score: Prashant Pillai, Songs: Vishal Bhardwaj, Mellow D
d) Score: Sandeep Shirodkar, Songs: PritamTanishk Bagchi.

Ans: a) Score: Tanuj Tiku, Songs: Pritam

12 – Which are the production companies of Laal Singh Chaddha movie’?

a) T-Series Films, Cine1 Studios
b) Mini Films, Soham Rockstar Entertainment
c) Zee Studios, Colour Yellow Productions, Cape of Good Films
d) Aamir Khan Productions, Viacom18 Studios

Ans: d) Aamir Khan Productions, Viacom18 Studios

13 – Laal Singh Chaddha movie distribution company?

a) Paramount Pictures
b) Viacom18 Studios
c) Zee Studios
d) T-Series Films

Ans: c) Paramount Pictures

14 – When was the movie Laal Singh Chaddha released at Cannes?

a) 5 August 2022
b) 8 August 2022
c) 11 August 2022
d) 10 August 2022

Ans: c) 11 August 2022

15 – In which language is Laal Singh Chaddha movie released?

a) Telugu
b) Hindi
c) Tamil
d) English

Ans: b) Hindi

16 – What is the running time of Laal Singh Chaddha movie

a)164 minutes
b)154 minutes
c)120 minutes
d)134 minutes

Answer : a)164 minutes

Read more :

Leave a Comment

error: Content is protected !!